Mijn account

Als terugkerende klant kunt u met uw License4Sale account eenvoudig 24 uur per dag, 7 dagen per week uw klantgegevens bekijken en/of wijzigen en de status van uw bestelling volgen. Ook wordt de historie bijgehouden van de door u aangeschafte producten. Bij een nieuwe bestelling hoeft u uw klantgegevens niet meer in te vullen maar hoeft u slechts in te loggen, waardoor u snel en simpel kunt bestellen.

U wordt in de gelegenheid gesteld om een Account aan te maken tijdens de Checkout. Bladert u eerst rustig door de shop en stop de gewenste producten in uw Winkelwagen. Bent u klaar met winkelen? Kiest u dan rechtsboven in beeld voor Checkout. Hier wordt u op een prettige en overzichtelijk manier door het bestel- en betaalproces geleid. Gedurende deze checkout krijgt u de gelegenheid om een Account aan te maken zodat uw winkelervaring een volgende keer nog praktischer is.

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.